3 sjove polterabend ideer

Her har vi kort og godt samlet 3 sjove ideer til polterabend. Polterabend er en vigtigt fest, som mange vil huske resten af deres liv. Derfor er det også ekstra vigtigt, at få sat nogle ting på dagsordenen, som man virkelig kan huske. Ønsker du yderligere ideer end disse tre? så har vi her linket til en side, hvor der er særligt er ideer til polterabend i København.

Go-kart

Dette er en rigtig sjov og lidt anderledes ting at lave. Nogle vil måske mene, at det er mest en “drengeting”, men det behøver det slet ikke at være. Alle kan have det sjovt med Go-kart. Der er mange gode baner rundt om i landet, så det handler bare om at finde en, som passer ind til resten af jeres planer. Et godt råd, som man med fordel kan tage til sig; gør det tidligt på dagen. Skal i eksempelvis feste, så vil man måske gerne kort i bad, da det godt kan være en svedig omgang. 

Paintball

Dette er en, som også er rigtig sjov. Dog skal man måske lige overveje den en ekstra gang. Der er jo trods alt mulighed for, at man får lidt blåmærker. Særligt bruden, som med højere sandsynlighed med gommen skal have armene fri, skal måske overveje denne en ektra gang. Man kan også overveje lasertag, som er en lidt mildere version uden knap så mange blå mærker.

Partybus

Partybus er noget, som rigtig mange vælger at gøre til deres polterabend, og med god grund. Det er en god måde at se den by, som man befinder sig i samtidig med, at man har en fest. Det kan ofte være det sidste event på aftenen og er en rigtig god måde at slutte aftenen af på. Vi hos livetsfester ønsker jer en god og sikker fest.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *